2ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο διασυλλογικό RAPID Αγρινίου την Κυριακή 12 Ιουνίου στο χώρο δεξιώσεων του ΕΜΙΛΕΟΝ. Συνολικά αγωνίστηκαν 18 τετραμελείς ομάδες σε πέντε γύρους. Αξίζει να αναφερθεί ότι ταξίδεψαν στο Αγρίνιο τρεις ομάδες από τον Πύργο Ηλείας, έξι ομάδες από την Πάτρα, μία ομάδα από Πρέβεζα, μία ομάδα από Ναύπακτο και οι υπόλοιπες εφτά ομάδες προήλθαν από την σκακιστική ακαδημία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Την πρώτη θέση κατέλαβε η πρώτη ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας του Πύργου με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στην δεύτερη θέση ο Σκακιστικός Όμιλος Ρίου και στην τρίτη θέση ο Άγιος Βασίλειος Ρίου. 
Με την τελετή λήξης είχαμε: την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στους νικητές του τουρνουά από τον κ. Θετάκη (πρόεδρο της ΓΕΑ) και την απονομή του πρωταθλήματος του ΠΟΒ 2016 στην πρωταθλήτρια ΓΕΑ από τον αντιπρόεδρο της ΕΣΣΠ κ. Σπηλιόπουλο Αλέξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ:

Στον Κοντογιάννη Χρήστο που ήρθε από την Πάτρα και ανέλαβε το δύσκολο έργο της κλήρωσης.

Στην Σία Μπώκου και στον Στάθη Παλαίνη που ανέλαβαν το έργο της διαιτησίας.

Στην Έρσι για την φωτογράφιση.

Στον γιατρό των αγώνων Ποσονίδη Κωνσταντίνο.

Στην Αλεξάνδρα Τζιφέρη που βοήθησε τόσο την διαιτησία όσο και στην επίλυση προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με τα σκακιστικά ρολόγια!!!
Σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν στο στήσιμο και στο ξε-στήσιμο της αίθουσας.

Σε όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν.


Ακολουθούν πολλές φωτογραφίες:






































































ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ
FIDE INSTRUCTOR

Κοινοποίηση Άρθρου:

0 σχόλια