ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.


Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο στην Πάτρα το 27ο ατομικό πρωτάθλημα μαθητών μαθητριών περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκαν συνολικά 540 παιδιά από νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια των νομών Ηλείας, Κεφαλλονιάς, Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. 
Το Αγρίνιο εκπροσώπησαν είκοσι μικροί σκακιστές (όλοι προέρχονται από την σκακιστική ακαδημία της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου).  Η πορεία των παιδιών ήταν εκπληκτική πιο αναλυτικά:

Η Κατσακιώρη Περσεφόνη μαθήτρια της έκτης δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 4,5 στα 7 (στην έκτη δημοτικού είχαμε 57 συμμετοχές).



Ο Μερμίγκης Ιωάννης μαθητής της πρώτης δημοτικού του 16ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση αλλά στην γενική κατάταξη κατετάγη έκτος με 5,5 στα 7 (εδώ είχαμε συνολικά 65 συμμετοχές).



Ο Κόκκοτος Λουκάς μαθητής της πέμπτης δημοτικού του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση και κατετάγη πέμπτος με 5,5 στα 7 κατακτώντας μετάλλιο καλύτερης απόδοσης παίκτη χωρίς σκακιστικό δελτίο (εδώ είχαμε 78 συμμετοχές).


Ο Μασίκας Δημήτρης μαθητής της τετάρτης δημοτικού του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ισοβάθμησε στην τρίτη θέση και κατετάγη έβδομος με 5 στα 7 (στην τετάρτη δημοτικού είχαμε συνολικά 78 συμμετοχές).


Ο Μαργαρίτης Μάριος μαθητής της πρώτης γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση και κατετάγη έκτος με 4,5 στα 7 κατακτώντας μετάλλιο καλύτερης απόδοσης παίκτη χωρίς σκακιστικό δελτίο (εδώ είχαμε 27 συμμετοχές).


Ο Πλατανιάς Βασίλης μαθητής της τρίτης δημοτικού του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση και κατετάγη δέκατος με 5 στα 7 (στην τρίτη δημοτικού είχαμε συνολικά 77 συμμετοχές).


Ο Ποσονίδης Θοδωρής μαθητής της δευτέρας γυμνασίου του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου ισοβάθμησε στην έκτη θέση και κατετάγη δέκατος με 3,5 στα 7.


Ο Πλατανιάς Κωσταντίνος μαθητής της δευτέρας δημοτικού του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση και κατετάγη δέκατος όγδοος (με συνολικά 91 συμμετοχές!)


Ακόμη:
Για την τρίτη δημοτικου ο Μητρομάρας Βασίλης με 3,5 στα 7 και ο Διαμαντής Κώστας με 4 στα 7.




Για την τετάρτη δημοτικού ο Λώλος Άγγελος με 4 στα 7.


Για την πέμπτη δημοτικού η Τσίντζα Ευαγγελία με 4,5 στα 7, ο Μέντζος Βασίλης με τον Φασούλα Θοδωρή με 4 στα 7, ο Μακρυγιάννης Δημήτρης με 3,5 στα 7 και ο Μακρυγιάννης Πάνος με 2,5 στα 7.





Για την έκτη δημοτικού ο Λώλος Θοδωρής με τον Ρώσση Νίκο με 3 στα 7.




Για την πρώτη γυμνασίου ο Σολωμός Χάρης με 4 στα 7 με τον Σμυρή Γεώργιο με 3 στα 7.







Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εκπληκτική εμφάνιση καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που τα συνόδευσαν και τους έδωσαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΤΖΟΤΖΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
FIDE INSTRUCTOR 

  




Κοινοποίηση Άρθρου:

1 σχόλια